CCTV

De camerasystemen die IPGroep levert en installeert, garanderen een optimale beveiliging van uw eigendommen. Bovendien integreren wij onze moderne camerasystemen eenvoudig in bestaande inbraak- of toegangscontrolesystemen in uw bedrijfsnetwerk. De beelden die onze IP-camera’s registreren, worden via een beveiligde internetverbinding verstuurd.

Inbraakbeveiliging

IPGroep adviseert en levert complete beveiligingsoplossingen. Elke situatie vraagt om een specifieke aanpak en oplossing. Wij kijken welke beveiligingsoplossingen voor u het meest wenselijk zijn. Op basis van onze bevindingen geven wij u een helder advies en een duidelijke begroting. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze inbraakinstallaties zijn gecertificeerd volgens de strenge BORG eisen van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) en getoetst door het KIWA.

Brandbeveiliging

IPGroep levert, installeert en onderhoudt gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsinstallaties. IPGroep is een erkend branddetectie bedrijf. U bent dus verzekerd van gekwalificeerde monteurs. Onze brandmeldinstallaties zijn gecertificeerd volgens de strenge eisen van het Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid (CCV) en getoetst door het NCP-KIWA.

Toegangscontrole

IPGroep inventariseert en geeft u een maatwerkadvies dat past bij uw bedrijfssituatie en de reeds aanwezige beveiligingsmaatregelen. Bovendien implementeren wij toegangscontrolesystemen met respect voor de cultuur en de gastvrijheid van uw bedrijf.