Narrowcasting

Narrowcasting is dé manier om via beeldschermen uw doelgroep met de juiste boodschap te benaderen. Bent u op zoek naar een narrowcasting systeem met vele mogelijkheden? Dan levert IPGroep een betrouwbaar en toekomstvast narrowcasting systeem met vele mogelijkheden!

Audiovisueel

Audiovisuele apparatuur levert een belangrijke bijdrage aan onze moderne communicatie. IPGroep levert en installeert geavanceerde en eigentijdse audiovisuele systemen. Van beamers tot complete audiovisuele systemen, aan scholen, conferentiecentra en tal van andere bedrijven..

Telefonie

In kader van klanten behoeftes analyseren en daarbij de meest praktische/economische voordelige oplossingen adviseren. Hetzij een lokale omgeving het zij een hosted/cloud omgeving.

Netwerken

Een moderne organisatie kan niet zonder een solide en betrouwbaar telefoon- en datanetwerk. IPGroep brengt grondig in kaart welk netwerk het beste bij u past en levert en installeert moderne en betrouwbare netwerken voor al uw dataverkeer. Wij bieden complete pakketten op het gebied van CAI, data, telefonie, PGSM en VoIP. Van ontwerp tot en met levering, aansluiting en het doormeten van het gewenste systeem.