Stroomvoorziening

Uw bedrijf en machines vragen niet alleen om stroom, maar ook om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom ontwerpt, levert en installeert IPGroep elektrotechnische installaties. Met als resultaat een betrouwbare en energiezuinige installatie. Tevens kunnen wij de nodige inspecties aanbieden om uw installatie te testen op veiligheid.

Domotica

IPGroep installeert en integreert domotica-systemen in uw bedrijfspand. Domotica staat voor de communicatie tussen diverse elektrische apparaten en installaties in uw bedrijfsruimte, met als doel om deze centraal te besturen, beheren en optimaliseren. U kunt daarbij denken aan verlichting, ventilatie, verwarming, telefonie en inbraakbeveiliging.

Duurzame oplossingen

IPGroep staat voor duurzame oplossingen. U kunt hierbij onder andere denken aan zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting. IPGroep helpt u graag in de keuze voor de duurzame toepassingen die bij uw bedrijf passen.

Verlichting

IPGroep ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt complete verlichtingssystemen voor utiliteitsbouw. Hierin leveren we totaaloplossingen die afhankelijk van de situatie worden afgestemd op uw wensen en budget. Daarbij staan comfort, betrouwbaarheid en energiebesparing voorop. Waarbij onderhoud aan de noodverlichting-installatie een belangrijk onder deel is.