ICT

ICT in de Zorg wordt belangrijker en belangrijker. Veel van de innovaties op gebied van alarmering en monitoring zijn tegenwoordig IP gebaseerd, waarbij vertrouwen in uw ICT netwerk heel belangrijk is. Ook op dit terrein zorgen wij er graag voor dat u zich kan richten op de Zorg en kunt vertrouwen op uw partner voor ICT diensten.
Uiteraard is het belangrijk dat de basis van uw ICT goed georganiseerd en uitgevoerd wordt met een gedegen en redundant netwerk. En bij de keuzes hierin staan wij u graag bij.

Telefonie

Snelle en duidelijke communicatie is van groot belang in een Zorgomgeving. Elke telefonieoplossing heeft hierbij zijn eigen kenmerken en toepassingsgebieden
En of je nu kiest voor PrivateGSM, Voice over Wifi, DECT, OpenSource, Sip Trunks, wij hebben ervaring met alle oplossingen op gebied van Telefonie en helpen u bij de juiste afweging.

Communicatie

Beeldbellen, Smartphones, Slimme Optische Sensor, Dwaaldetectie met spreekluister, Intercom voor u en de bewoners, Tablets, Tv en Internet.
Allemaal communicatiemiddelen, waar een Zorgorganisatie behoefte aan heeft en waar de ontwikkelingen hard gaan.
IP basis is een vereiste tegenwoordig en uiteraard open standaarden en protocollen ook. Integratie en koppelen zijn hierbij de sleutelwoorden, waarmee ook bestaande producten (ook analoge) toegevoegd kunnen worden aan het totale communicatie en alarmerings netwerk.

Zorgalarmering / Domotica

De ontwikkelingen op gebied van domotica, die de Zorg ondersteunen gaan hard.
Wij hebben met diverse leveranciers/partners op dit vlak een mooi totaalpakket van trekkoord tot de Slimme Optische Sensor en van dwaaldetectie tot de Slimme vloer van Tarket. Graag laten wij u verder kennismaken met de ongekende mogelijkheden van onze oplossingen.